15-11-2006

Projectinrichting Lavoir

Technorati Profile
De website Projectinrichting Lavoir is sinds begin november in de lucht. Alle pagina`s zijn aangemaakt. Alleen de pagina met aanbiedingen moet nog gewijzigd worden. Ook de lay-out is nog niet helemaal in orde. Boven aan de pagina na het logo en de groene achtergrond komt een witte schaduwstreep net als de rest van de drie kanten. Aan de linkerkant bij de zes plaatjes komt een grijze arcering en de achtergrond met een watermerk wordt veranderd in een egale groene achtergrond.

Voor de rest is de introductietekst veranderd in:

Projectinrichting Lavoir B.V. richt uw ruimte in met creativiteit, kennis van zaken en keuze in sfeer. Onze topmerken vloerbedekking, raambekleding en meubilair voldoen aan de meest veeleisende voorschriften van comfort en ergonomie. Het design wordt afgestemd op uw wensen.
Wij geven vorm aan de inrichting van uw kantoor, school of zorginstelling op een manier die past bij de beleving van uw klanten en uw medewerkers. Creatieve ideeën vertalen we naar innovatieve projecten op maat; van ontwikkeling tot-en-met realisatie.

Projectinrichting Lavoir B.V. levert vakwerk op hoog niveau. Onze gekwalificeerde medewerkers streven naar optimale service bij de inrichting van kantoren, scholen en zorginstellingen.

http://www.projectinrichtinglavoir.nl